Minicar dealer

Autobedrijf Martien van den Oever is een minicar dealer met verstand van zaken. U kunt op maat gesneden advies verwachten over de automodellen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van minicars als de Ligier. Daarbij hebben we in onze ruime showroom van 850m2 alle merken onder een dak.

Modern en persoonlijk       hamar
Autobedrijf Martien van den Oever is zeer deskundig op het gebied van minicars of brommobielen. De brommobiel is een prettig vervoermiddel en biedt veel voordelen. Als minicar dealer kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden om in dit soort auto’s te rijden. Wij hebben voor iedere klant de juiste minicar. De medewerkers van ons autobedrijf houden van persoonlijke aandacht. U krijgt daarom advies op maat over welk model geschikt is voor uw situatie. In onze moderne werkplaats zorgen we voor onderhoud van uw aangekochte minicar. Tevens beschikken wij over onze eigen schade herstel afdeling met eigen spuiterij en zijn we aangesloten bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Ruime showroom
Bovag en RDW erkende Minicar dealer Autobedrijf Martien van den Oever beschikt over verschillende modellen minicars. U vindt onze ruime showroom in Empel. Op deze website vindt u meer informatie over onze modellen en een 

Hamar Brommobielen is officieel dealer van Ligier en Chatenet . Wij hebben leuke occasions op voorraad.

Hamar brommobielen beschikt over een mooie showroom gelegen aan de Uilenwaard 3 in Empel.
HAMAR Brommobielen / Martien van den Oever

Uilenwaard 3
5236 WB Empel

Openingstijden:
Dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 13:00
Maandag gesloten

Garage / Schadewerkplaats: 073 6421091
*