Brommobiel schade

Heeft uw brommobiel schade, dan repareert Autobedrijf Martien van den Oever uit Empel deze deskundig. Wij zijn al jaren een specialist in de verkoop en onderhoud van brommobielen. Onze werkplaats is volledig uitgerust om schade te repareren middels onze eigen schadeherstel afdeling en eigen lak spuiterij.

Brommobielspecialist    

          
Autobedrijf Martien van den Oever verkoopt verschillende Ligier modellen en andere merken. Wij kennen deze brommobielen goed en hebben ruime ervaring ermee. Daarom kunnen wij onze klanten van advies op maat voorzien. We beschikken over een moderne werkplaats om uw brommobiel schade te kunnen repareren en zijn aangesloten bij de BOVAG en de RDW. Gekwalificeerde monteurs zorgen ervoor dat u weer snel de weg op kunt. Ons team staat altijd voor u klaar bij elk mankement. Wij houden van een persoonlijke benadering, zodat u met een prettig gevoel onze werkplaats verlaat.

Werkplaats


Bij brommobiel schade kunt u de reparatie aan Autobedrijf Martien van den Oever overlaten. Bij ons is uw brommobiel in goede, ervaren handen. Onze schadewerkplaats is direct bereikbaar op telefoonnummer 073-6421091.

Hamar Brommobielen is officieel dealer van Ligier en Chatenet . Wij hebben leuke occasions op voorraad.

Hamar brommobielen beschikt over een mooie showroom gelegen aan de Uilenwaard 3 in Empel.
HAMAR Brommobielen / Martien van den Oever

Uilenwaard 3
5236 WB Empel

Openingstijden:
Dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 13:00
Maandag gesloten

Garage / Schadewerkplaats: 073 6421091
*