Bromauto

De bromauto is een comfortabel en veilig vervoersmiddel. Autobedrijf Martien van den Oever verkoopt betrouwbare bromauto’s ofwel brommobielen. Een bromfietscertificaat is voldoende om in de wagen te kunnen rijden. Onze medewerkers kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden.

Ervaren dealerhamar
Autobedrijf Martien van den Oever is een professionele dealer van de bromauto of brommobiel. Wij hebben ruime ervaring met zowel verkoop als onderhoud. Ons bedrijf beschikt over
verschillende betrouwbare bromauto’s, nieuw en tweedehands. U kunt van ons advies op maat verwachten voor de aankoop van een bromauto. Wij vertellen u dan precies welk model aan uw wensen voldoet. Onze ervaren monteurs verrichten vervolgens ook het nodige onderhoud in de moderne werkplaats die we in eigen beheer hebben net zoals de lak spuiterij.

Verkoop 
Autobedrijf Martien van den Oever adviseert u graag over de aanschaf van een bromauto en bovendien zijn we RDW en BOVAG erkend. Onze showroom van 850m2 en werkplaats liggen in Empel. Het adres en de routebeschrijving staan op deze website vermeld. U kunt hier ook alvast meer lezen over de Ligier.

Hamar Brommobielen is officieel dealer van Ligier en Chatenet . Wij hebben leuke occasions op voorraad.

Hamar brommobielen beschikt over een mooie showroom gelegen aan de Uilenwaard 3 in Empel.
HAMAR Brommobielen / Martien van den Oever

Uilenwaard 3
5236 WB Empel

Openingstijden:
Dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 13:00
Maandag gesloten

Garage / Schadewerkplaats: 073 6421091
*