45 km wagen

Een 45 km wagen wordt ook wel een brommobiel of minicar genoemd. Bij Autobedrijf Martien van den Oever weten we alles van deze wagens. U kunt hier uw eigen wagen kopen aan de hand van persoonlijk advies van medewerkers.

Dealer minicars/brommobielenhamar
Bij BOVAG en RDW aangesloten Autobedrijf Martien van den Oever verkoopt diverse modellen van de speciale 45 km wagen. Deze auto kunt u behalve met een autorijbewijs ook met een bromfietscertificaat rijden. Ons autobedrijf heeft vooral veel ervaring met de Ligier. Dit merk is betrouwbaar, veilig en comfortabel. U krijgt een prettig gevoel van mobiliteit wanneer u in een 45 km wagen rijdt. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies voor de aanschaf van een passend brommobiel. In onze moderne werkplaats kunnen wij onderhoud en reparatie verrichten. Bovendien verrichten we deze reparatie werkzaamheden in onze eigen schadeherstel afdeling en onze eigen lak spuiterij en zijn bij verschillende verzekeraars aangesloten.

Onze showroom
Autobedrijf Martien van den Oever heeft voor iedereen een geschikte 45 km wagen voor meer mobiliteit. In onze 850m2 ruime showroom in Empel hebben wij verschillende wagens staan. De routebeschrijving en meer informatie over de Ligier is te vinden op deze website.

Hamar Brommobielen is officieel dealer van Ligier en Chatenet . Wij hebben leuke occasions op voorraad.

Hamar brommobielen beschikt over een mooie showroom gelegen aan de Uilenwaard 3 in Empel.
HAMAR Brommobielen / Martien van den Oever

Uilenwaard 3
5236 WB Empel

Openingstijden:
Dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 13:00
Maandag gesloten

Garage / Schadewerkplaats: 073 6421091
*